زمان و نحوه شرکت در انتخابات شورای صنفی اساتیددانشگاه

با اهداي سلام و تحيّات

احتراماً به استحضار مي‌رساند كه به استناد اطلاعيه مندرج در سايت دانشگاه و پيرو اطلاع رساني هاي قبلي، انتخابات شوراي صنفي اعضاي هيات علمي دانشگاه از ساعت 8 صبح چهارشنبه 15 آذرماه تا ساعت 8 صبح شنبه 18 آذرماه 1402 برگزار مي گردد (فايل پيوست). براي شوراي مركزي شوراي صنفي، 7 نفر اصلي و 2 نفر علل بدل؛ و براي بازرس شوراي صنفي، 1 نفر اصلي و 1 نفر علل بدل انتخاب خواهند شد.

لازم به ذكر است بازه زماني اعلام كانديداتوري از تاريخ 12 تا 14 آذرماه 1402 تعيين شده است كه كانديداهاي محترم لازم است درخواست كتبي خود را با ذكر كانديداتوري راي شوراي مركزي و يا بازرس از طريق اتوماسيون به كارتابل آقاي دكتر ابراهيم محمدي عضو كميته برگزاري انتخابات شوراي صنفي ارسال فرمايند. همچنين ضرويست كانديداهاي محترم يك عكس پرسنلي از طريق اتوماسيون به كارتابل آقاي مهندس رنجبر ارسال فرمايند.

با تشكر

ابراهيم محمدي- عضو كميته برگزاري انتخابات

1402-9-14

اطلاعيه