سرپرست گروه آموزشي مهندسي شیمی منصوب شد

دکتر محمد جواد آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، دكتر محمود رحمتی را به سمت "سرپرست گروه آموزشی مهندسي شيمي"، منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابلاغ انتصاب سرپرست گروه آموزشی مهندسي شيمي صادره از سوی دکتر آروین آمده است:

جناب آقاي دكتر محمود رحمتي

باسلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و پژوهشی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به سمت "سرپرست گروه آموزشي مهندسي شیمی" منصوب می­شوید.

تهیه برنامه اجرایی وظایف آموزشی، پژوهشی و خدماتی ارایه شده از طریق گروه بر اساس خط مشی شورای دانشکده با مشورت اعضای گروه قبل از شروع نیم سال تحصیلی و گزارش آن به رییس دانشکده.

ابلاغ برنامه­های اجرایی وظایف آموزشی، پژوهشی و خدماتی هر یک از اعضاء گروه.

نظارت بر کلیه فعالیت­های آموزشی، پژوهشی و خدماتی گروه.

تهیه جدول دروس هر نیم سال با همکاری اعضای گروه و تسلیم آن به رییس دانشکده.

تشکیل و اداره جلسات شورای گروه و ارسال گزارش کار، مصوبات، پیشنهادات و نظریات جمعی گروه به رییس دانشکده.

انجام سایر امور محوله از سوی مقام مافوق.

١٣:٥٩ - دوشنبه ٧ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٣٧٧    /    تعداد نمایش : ٢٥٢٢