اطلاعیه جشنواره پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه ویژه ياوران علمي

با توجه به برگزاري جشنواره پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه،

ياوران علمي واجد شرايط حداكثر تا تاريخ  10 / 9 / 1402  مدارك لازم را مطابق آيين نامه استاني بارگذاري شده در سايت دانشگاه، از طريق بخش پيام اتوماسيون اداري به خانم پيردومويي ارسال نمايند.

لازم به ذكر است در آيين نامه داخلي، بند 6-6  و 6-7 استاني به شرح زير تسهيل گرديده است.

بند6-6 : منتخبين بايد حداقل دو مقاله با نمايه علمي پژوهشي مورد تاييد وزارت عتف و بهداشت ، با نمايه هاي WOSيا  Scopus در دوره مورد بررسي داشته باشند. در يكي از اين مقالات عضو پژوهشگر بايد صاحب اثر يا فعاليت باشد. به عبارتي بايد فرد مسئول يا نفر اول فعاليت باشد يا آنكه اگر مقاله اي از طرح پژوهشي استخراج شده باشد پژوهشگر مجري طرح باشد.

بند 6-7- پژوهشگر برتر منتخب بايد حداقل هاي جدول 2 را كسب نمايد (فايل پيوست ) حداقل امتياز از مقالات چاپ شده در مجلات معتبر چهارونيم مي باشد)

دانلود فايل : 1_6_1698213233103_bartar1402.pdf ( 255KB )

١٠:٣٥ - دوشنبه ٢٩ آبان ١٤٠٢    /    عدد : ٤٣٤٩    /    تعداد نمایش : ٣٢٥