بزرگداشت روز جهاني داوطلب در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته برگزار شد

آيين تجليل از اعضاي داوطلب فعال و برتر جمعيت هلال احمر استان كرمان با حضور رييس سازمان داوطلبان و مشاور دبير كل جمعيت هلال احمر كشور و جمعي از مسئولين دانشگاه و  استان در در مركز همايش هاي دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه وحيد سليمي رييس سازمان داوطلبان جمعيت هلال احمر در مراسم تجليل از داوطلبان برتر استان كرمان گفت: امسال ۱۸۰ ميليارد تومان كمك هزينه دارو درمان توسط مددكاران و داوطلبان هلال احمر به بيماران نيازمند بصورت بلاعوض انجام شده است‌.

حميدسالخورده مدير كل مديريت بحران استانداري كرمان در اين همايش گفت: رشادت ها وزحمات هلال احمر ستودني است چراكه اين بزرگواران هميشه پاي كار هستند و خط مقدم مخاطرات مي باشند.

مديرعامل جمعيت هلال احمر استان كرمان نيز در اين مراسم، داوطلبان را ياوران هميشه همراه هلال احمر دانست و گفت: به منظور گرامي داشت روز ۱۴ آذر، در مقابل شما بزرگ مردان و شير زنان استان كرمان كه هميشه بي ريا و بدون هيچ مزدي خدمات كاملا داوطلبانه انجام مي دهيد سر تعظيم فرو مي آوريم.

رضا فلاح افزود: خواست خدا بوده است كه با دست شما دست بي نوايي گرفته شود، چراكه پزشكان و خيراني هستند كه بي منت به مردم خدمات رساني مي كنند و چه بهتر كه به آنها لقب فرشته نجات راد اد.

فلاح با بيان اينكه امروز يك وظيفه سنگيني بر دوش ما هلال احمري ها است، بيان كرد: خانه هلال در زهكلوت در دورترين نقطه استان كرمان فعال شده است.

او گفت: جمعيت هلال احمر امروزه با ايجاد خانه هاي هلال در روستاها جايگاه ويژه اي گرفته و رونق يافته است چراكه ركن واساس اين همت ها داوطلبانه بودن اين امر است.

فلاح با بيان اينكه داوطلبان چراغي براي ديگران روشن مي كنند ولي خودشان در تاريكي هستند، گفت: آنها ناجي جان مردم هستند و انسانيت را معني كرده اند و كارها را بدون ادعاي پيروزي انجام مي دهند

٠٩:١٨ - دوشنبه ٢١ آذر ١٤٠١    /    عدد : ٣٥٨٩    /    تعداد نمایش : ٥٨٠