همكاري هاي علمي، پژوهشي پژوهشگاه علوم و تكنولوژي پيشرفته و شركت معادن زغالسنگ كرمان توسعه مي يابد

نشست مشترك رئيس پژوهشگاه علوم و تكنولوژي پيشرفته و علوم محيطي با مديرعامل شركت معادن زغالسنگ كرمان با هدف  توسعه همكاري هاي علمي، پژوهشي و فناورانه دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته با شركت معادن زغالسنگ كرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اين نشست سه شنبه 16 اسفند ماه با حضور مهندس محسن شريفي مديرعامل شركت معادن زغالسنگ كرمان، دكتر هادي بيت الهي رئيس پژوهشگاه علوم و تكنولوژي پيشرفته و علوم محيطي، دكتر عباس سيوندي رئيس گروه كارآفريني و ارتباط با صنعت دانشگاه و جمعي از اعضاي هيأت علمي برگزار شد.

در اين نشست دكتر بيت الهي رئيس پژوهشگاه، ضمن عرض خير مقدم به مدعوين، به نقش آفريني دانشگاه در حل معضلات صنايع و معادن استان اشاره نمود و با تأكيد بر ظرفيت هاي علمي، فني و آزمايشگاهي دانشگاه در بخش هاي مختلف گفت: دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته آماده انجام همكاري‌هاي مشترك علمي، پژوهشي و فناورانه در راستاي اولويت‌ها و نيازمندي‌هاي شركت معادن زغالسنگ كرمان است.

مهندس محسن شريفي مديرعامل شركت معادن زغالسنگ كرمان هم در اين نشست، سابقه همكاري مشترك با دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته را مهم عنوان كرد و افزود اين شركت از طرح هايي كه قابليت اجرايي مناسبي برخوردار باشند استقبال خواهد كرد و لازم است طرح هايي انجام شود كه در كوتاه مدت، خروجي هاي ملموس داشته باشند تا پايه همكاري هاي بيشتر شود.

در ادامه اين نشست، اعضا هيأت‌علمي دانشگاه به بحث و تبادل‌نظر درخصوص ايده ها و تجربيات خود جهت رفع نيازهاي شركت معادن زغالسنگ كرمان پرداختند. در پايان اين نشست مقرر شد تفاهم نامه همكاري مشترك ميان دانشگاه و شركت معادن زغالسنگ كرمان منعقد گردد.

.

١٣:٢٢ - يکشنبه ٢١ اسفند ١٤٠١    /    عدد : ٣٨٠٧    /    تعداد نمایش : ٨٠٧