رییس دانشگاه در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی:

تعامل نیروی انتظامی با دانشگاه ها به ارتقای شاخصهای امنیتی کمک می کند

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی، تعامل این نیرو با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را زمینه ساز ارتقای شاخص های امنیتی  عنوان کرد.

دکتر محمد جواد آروین در این پیام امنیت را از نعمت های بزرگ و تاثیر گذار در زندگی بشر و توسعه و پیشرفت کشورها  معرفی کرد و  نقش نیروی انتظامی در تامین و استقرار امنیت در ابعاد مختلف را کلیدی و حیاتی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی با بیان اینکه استقرار و استمرار امنیت مطلوب، ریشه در عوامل مختلفی دارد آورده است: یکی از این عوامل بهره مندی از توان علمی و پژوهشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است.

در این پیام در ضرورت تعامل بین نیروی انتظامی و دانشگاه ها آمده است: تحولات فناورانه و تغییر در سبک زندگی؛ ظهور و بروز جرایم و آسیب های اجتماعی نوپدید و تاثیر عوامل برون مرزی در کاهش شاخص های امنیتی با توجه به گسترش شبکه های ارتباطی؛ مقابله و مبارزه با جرایم را پیچیده تر کرده است. در این شرایط تعامل نیروی انتظامی با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می تواند به ارتقای شاخص های امنیتی کمک کند.

علاوه بر مطالعات و پژوهش های فرهنگی و اجتماعی در مقوله امنیت، بهره مندی از توان علمی دانشگاه ها و مراکز آموش عالی و پژوهشی در ارتقای تجهیزات فنی و بهره مندی از روش ها و سیستم های جدید در کشف و مقابله با جرایم می طلبد ارتباط نیروی انتظامی با دانشگاه ها تقویت گردد.

در ادامه پیام رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته آمده است: هفته نیروی انتظامی فرصت ارزشمندی برای قدردانی از بزرگ مردانی است که مجاهدت ها و ایثارگری های آنان زمینه ساز استقرار امنیت و سلامت اجتماعی است.

دکتر آروین با این جملات پیام خود را به پایان رسانده است: یاد و خاطره شهداء و ایثـارگران نـاجا را گرامی داشته و هفـته نیروی انتظامی را به فرماندهی محترم و پرسنل خدوم و تلاشگر این نیرو تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

امید است در پرتو فضل خداوند منان و منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای؛ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در حفظ، تامین و ارتقاء امنیت کشور عزیزمان ایران بیش از پیش موفق و سربلند باشد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در ۲۷ کیلومتری شهر کرمان و در انتهای هفت باغ علوی و نزدیک شهر تاریخی ماهان واقع است.

پیام رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به مناسبت هفته نیروی انتظامی

پیامبر(صلّی‌الله‌علیه‌وآله):

نِعْمَتَانِ‏ مَجْهُولَتَانِ‏ الْأَمْنُ وَ الْعَافِيَة

دو نعمت است که ناشناخته است: امنیت و تندرستی.

امنیت از نعمت های بزرگ و تاثیر گذار در زندگی بشر و توسعه و پیشرفت کشورها  به شمار می رود و نیروی انتظامی در تامین و استقرار امنیت در ابعاد مختلف نقش کلیدی و حیاتی دارد.

استقرار و استمرار امنیت مطلوب، ریشه در عوامل مختلفی دارد و یکی از این عوامل بهره مندی از توان علمی و پژوهشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است.

تحولات فناورانه و تغییر در سبک زندگی؛ ظهور و بروز جرایم و آسیب های اجتماعی نوپدید و تاثیر عوامل برون مرزی در کاهش شاخص های امنیتی با توجه به گسترش شبکه های ارتباطی؛ مقابله و مبارزه با جرایم را پیچیده تر کرده است. در این شرایط تعامل نیروی انتظامی با دانشگاه ها و مراکر آموزش عالی می تواند به ارتقای شاخص های امنیتی کمک کند.

هفته نیروی انتظامی فرصت ارزشمندی برای قدردانی از بزرگ مردانی است که مجاهدت ها و ایثارگری های آنان زمیـنه ساز استقرار امنیت و سلامت اجتماعی است.

در پایان یاد و خاطره شهداء و ایثـارگران نـاجا را گرامی داشته و هفـته نیروی انتظامی را به فرماندهی محترم و پرسنل خدوم و تلاشگر این نیرو در سراسر کشور تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

سیدمحمدجواد آروین

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته