دکتر زهرا حسنی مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده خبرداد؛

یازدهم اسفند ماه جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار می‌شود

دکتر زهرا حسنی مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده گفت: به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س)، دومین جشنواره خیریه غذای سالم، ساعت 12روز شنبه یازده اسفند ماه در سالن چند منظوره مرکز همایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار می شود.

مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده گفت: عواید حاصل از فروش غذا در جشنواره برای کمک به نیازمندان اختصاص می یابد.

به گفته وی اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان یااعضای خانواده آنها می توانند در جشنواره غذا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته شرکت کنند.

وی افزود: فروش غذا در جشنواره  در قبال ارائه ژتون هایی صورت می گیرد که خریداران باید در زمان برگزاری جشنواره با پرداخت وجه نقدی از صندوق جشنواره تهیه کنند.

١١:٣٨ - سه شنبه ٧ اسفند ١٣٩٧    /    عدد : ١٣٠٦    /    تعداد نمایش : ١٥٠٤