در جلسه هیئت تحریریه نشریه گیاهان دارویی اعلام شد

اعلام آمادگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به عنوان قطب انجمن گیاهان دارویی در خصوص برخی گیاهان بومی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه هیئت تحریریه نشریه گیاهان دارویی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به منظور بررسی مقالات ارسالی  و تبادل نظر دررابطه با سیاست گذاری‌های کلی و خط مشی نشریه در راستای دستیابی به درجه علمی پژوهشی از وزارت علوم و همچنین اخذ رتبه ISI در محل حوزه ریاست دانشگاه تشکیل شد.

در ابتدای جلسه دکتر آروین رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ضمن خیرمقدم به سایر اعضا با اشاره به عزم دانشگاه به منظور حمایت و پیگیری مسائل مربوط به نشریات دانشگاه بالاخص نشریه گیاهان دارویی خاطر نشان کرد: در راستای انتشار نشریات علمی از افزایش کیفیت سطح اعتبار نشریات دانشگاه حمایت خواهد شد.

وی همچنین از اعلام آمادگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به عنوان قطب انجمن گیاهان دارویی در خصوص بعضی از گیاهان دارویی بومی استان خبر داد.

در ادامه جلسه دکتر رضایی رئیس انجمن گیاهان دارویی ضمن تشکر از پیگیری های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در خصوص انتشار نشریه گیاهان دارویی تاکید کرد: این انجمن بصورت همه جانبه از نشریه گیاهان دارویی دانشگاه حمایت خواهد کرد.

دکتر امین باقی زاده سردبیر نشریه گیاهان دارویی نیز ضمن ارائه گزارشی از مقالات ارسالی، وضعیت داوری و سایر فعالیت های نشریه، اظهار داشت: با توجه به مسائل و مشکلات موجود، دو شماره از نشریه جهت ارسال به وزارت علوم، جهت اخذ رتبه علمی پژوهشی مهیا گردیده است.

در پایان جلسه دکتر محمد صادق غضنفری رئیس کتابخانه مرکزی و دبیر شورای نشر دانشگاه با اعلام راه اندازی بستر لازم جهت انتشار الکترونیکی نشریات تاکید کرد به منظور پیگیری امور نشریات بصورت منظم تاسیس دفتر نشریات در دانشگاه ضروری است.

١٣:٣٥ - يکشنبه ٢٦ خرداد ١٣٩٨    /    عدد : ١٥١٣    /    تعداد نمایش : ٢٠٠٣