پیام تبریک رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دکتر محمدجواد آروین با صدور پیامی، با تقدیر از اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، انتخاب دکتر منصور غلامی را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام تبریک رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر منصور غلامی
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

با اهدای سلام و تحیت
حسن اعتماد نمایندگان ملت در رای قاطع به جناب عالی را صمیمانه ارج نهاده و سپردن هدایت و مدیریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به شما تبریک عرض می کنم.
از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز برای رای اعتماد به جناب عالی صمیمانه تشکر می¬ کنم. انتخاب شما نویدبخش آینده ¬ای با تدبیر و پرامید برای خانواده بزرگ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
در این مسیر، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به عنوان یکی از دانشگاه های صنعتی و پیشگام کشور، همگام شما خواهد بود.
با تبریک مجدد، از طرف خود، اعضای هیأت رئیسه و هیات امنا، اعضای هیأت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه، از پروردگار متعال، توفیق روزافزونتان را در اعتلای علمی کشور و نیل به اهداف سترگ انقلاب اسلامی آرزومندم. با آرزوی توفیقات الهی

محمدجواد آروین

١١:٤٢ - دوشنبه ٨ آبان ١٣٩٦    /    عدد : ١٧١    /    تعداد نمایش : ٢٠٢١