مدیر گروه مدیریت و بهینه سازی انرژی پژوهشکده انرژی خبر داد؛

برگزاری هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پژوهشکده انرژی طی فراخوانی از برگزاری هفتمین دوره کنفرانس سالانه انرژی پاک، درتاریخهای 20و21 خرداد 99 در محل مرکز همایش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خبرداد.

دکتر فرشید کی نیا دبیر علمی هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک و مدیر گروه مدیریت و بهینه‌سازی انرژی پژوهشکده انرژی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد: طبق روال سالیان گذشته هفتمین کنفرانس سالانه انرژی پاک به‌منظور گردآوری و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی کشور و همچنین تبادل‌نظر پژوهشگران، متخصصان مراکز صنعتی و اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان درباره آخرین پیشرفت‌ها و دستاوردهای پژوهشی و تجربیات علمی و صنعتی در حوزه‌های مربوط به انرژی پاک در تاریخ 21 و 22 خردادماه 1399 در مرکز همایش‌های دانشگاه برگزار خواهد گردید.

دبیر علمی کنفرانس بابیان اینکه: امروزه با توجه به رشد صنعت و پیشرفت آن،  روش‌های حفظ محیط‌زیست و استفاده از منابع پاک انرژی امری ضروری به نظر می‌رسد؛ محورهای کنفرانس را شامل: انرژی‌های تجدید پذیر، مدیریت و بهینه‌سازی انرژی، انرژی و محیط‌زیست، ساختمان‌ها و انرژی پاک، سیستم‌های ذخیره‌ساز انرژی، اقتصاد انرژی، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری، فن‌آوری‌های نوین در انرژی و خودروهای هیبریدی برشمرد.

گفتنی است دبیرخانه دائمی کنفرانس سالانه انرژی پاک از سال 1389 در پژوهشکده انرژی دایر گردیده است و تاکنون به‌طور پیوسته این کنفرانس به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی های فعالان حوزه انرژی‌ با همراهی و حمایت نهادهای استانی و ملی و متخصصین داخلی و خارجی برگزار می گردد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس acec-kgut.com مراجعه فرمایید.

٠٩:٠٧ - دوشنبه ٢ دی ١٣٩٨    /    عدد : ١٨٨٤    /    تعداد نمایش : ١٥٢٣