با ابتکار اداره تربیت بدنی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته؛

کارکنان دانشگاه اولین روز از سومین ماه پاییز را با پیاده روی و صرف صبحانه سالم آغاز کردند

شروع آذرماه در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با پیاده روی کارکنان و صرف صبحانه سالم همراه بود.
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه هدف از برگزاری پیاده روی ایجاد روحیه و نشاط بالا را ترویج سبک زندگی سالم عنوان کرد.
محمد حسین ابراهیمی پور بابیان اینکه بررسی های پژوهشگران نشان می دهد کارمندانی که ساعات زیادی را بی تحرکی در پشت سیستم می نشینند مستعد دردها و بیماری های عضلانی هستند تصریح کرد: بهترین راه برای پیشگیری از بیماری های اسکلتی، عضلانی و حتی روحی در بین کارمندان انجام تمرینات ورزشی سبک به‌ صورت عادت روزانه است.
به گزارش روابط عمومی پیاده روی کارکنان از ساعت 8:15 دقیقه از میدان پژوهش در دانشگاه شروع شد. کارکنان در خیابانی قدم زدند که دورتادور دانشگاه امتداد دارد.
نشستن قطره های نخستین باران پاییزی روی گل های اطلسی، برگ های زرد و نارنجی درختان که اندک اندک بر زمین می افتادند و ابرهایی که با شکل های زیبا در آسمان دیده می شدند پیاده روی را خاطره انگیز کرد .
پیاده روی کارمندان پس از حدود 40 دقیقه در همان میدان پژوهش به پایان رسید و کارکنان سرانجام در غذاخوری دانشگاه صبحانه سالم را صرف کردند.

١٠:٣٨ - چهارشنبه ١ آذر ١٣٩٦    /    عدد : ٢٠٩    /    تعداد نمایش : ٢٥٢١