در راستای ارتقاء ارتباط صنعت و دانشگاه،

تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شرکت صنعتی گلو مک سازه منعقد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شرکت صنعتی گلو مک سازه به‌منظور ارتقاء ارتباط صنعت و دانشگاه منعقد گردید.

دکتر فرشید کی نیا رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: این تفاهم‌نامه باهدف مشارکت اعضا هیأت‌علمی و دانشجویان دانشگاه در پروژه‌های تحقیقاتی این شرکت در زمینه‌های مهندسی عمران، سازه، هیدرولیک، شیمی، برق، مکانیک و محیط‌زیست منعقد گردیده است.

وی با تأکید بر مذاکره با سایر شرکت‌های صنعتی هلدینگ جهاد نصر برای عقد تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه، تصریح کرد: اساتید و دانشجویان رشته‌های مرتبط با فعالیت‌های این شرکت می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و یا مراجعه به صفحه اینترنتی این دفتر به نشانی:

از اولویت‌های تحقیقاتی مطلع شده و پروپوزال‌های خود را در چارچوب این تفاهم‌نامه برای شرکت ارسال نمایند.

به گفته رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه: شرکت گلو مک سازه از شرکت‌های فعال وابسته به هلدینگ جهــاد نصر کرمان می‌باشد و پروژه‌های: عملیات چهار خطه کردن محور ماهان- بم، احداث باند دوم محور باغین-ماهان-بم، احداث باند دوم محور زاهدان-بم، احداث باند دوم محور بم-جیرفت، اجرای قطعه دوم محور سیرجان - شهربابک، عملیات زیرسازی و آسفالت معابر شهر بم، بهسازی و روکش آسفالت راه‌های روستایی شهرستان نرماشیر، احداث مجتمع تفریحی-ورزشی استخر عدالت، احداث مرکز پرتودرمانی یاس و حمل سنگ‌آهن معدن شماره 1و3 گل گهر سیرجان از اهم فعالیت‌های این شرکت می‌باشد

٠٩:٥٣ - چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩    /    عدد : ٢٤٧٢    /    تعداد نمایش : ١٩٦٢