پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، طی پیامی فرارسیدن نیمه شعبان «زادروز یگانه منجیِ عالم امکان حضرت صاحب‌الزمان (عج)» را تبریک و تهنیت گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

نیمه شعبان میلاد دوازدهمین ستاره فروزان سپهر امامت و منجی عدالت‌گستر عالم بشریت است. موعودِ رهایی‌بخش که از پسِ افق‌های تباهی بشریت طلوع خواهد کرد و روشنای طلعتِ جهان‌افروز ظهورش، مرهمی بر تمامی رنج‌ها و مقصدی روشن بر همه مسیرهای پیموده، خواهد بود. زلال عالم‌آرای سلاله نبی که چون غبارِ غیبت از رُخَش فرو نشیند، با ظلم گستران و ستم‌کاران جز به شمشیرِ عدالت سخن نخواهد راند و جهان را پر از عدل و داد خواهد ساخت.

این‌جانب خجسته سالروز ولادت با سعادت حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج)، امید جان‌های منتظر را حضور ملت شریف ایران اسلامی به‌ویژه جامعه دانشگاهی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال تعجیل در ظهورش را مسئلت می‌نمایم.

١٧:٤٥ - يکشنبه ٨ فروردين ١٤٠٠    /    عدد : ٢٥٦٥    /    تعداد نمایش : ٢٤٢٢