طرح ضيافت انديشه اساتيد در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  همزمان با ماه مبارك رمضان با هماهنگي انجام شده با مركز هم انديشي اساتيد دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه ها طرح ضيافت انديشه اساتيد به صورت برخط برگزار شد.

دكتر كي نيا ضمن اعلام اين خبر افزود: در پي اخذ مجوز از شوراي محترم فرهنگي دانشگاه و در راستاي دانش افزايي اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه يك دوره طرح ضيافت انديشه برگزار شد.

وي در ادامه گفت: اين دوره 16 ساعته از مجموع دورهاي معرفت شناسي با عنوان روشنفكري ديني بوده كه به صورت مستقل براي  اساتيد دانشگاه برگزار شد.

او دوره برگزار شده را به لحاظ كيفي در سطح بالايي ارزيابي نمود و گفت: به دليل به روز بودن مباحث اين دوره مورد استقبال اساتيد محترم واقع شده است.

گفتني است در اين دوره كه توسط آقاي ابوالفضل روحي تدريس شد شركت كنندگان با مباني انديشه هاي فلسفي و نظام فكري متفكران غربي و سپس با مباني و ديدگاه روشنفكران مسلمان از جمله سيد جمال الدين اسد آبادي، اقبال لاهوري و ...آشنا شدند.

٠٩:٠٩ - چهارشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٤٠٠    /    عدد : ٢٦١٤    /    تعداد نمایش : ١٣٠٧