کارگاه آموزش نرم افزار مدیریت منابع برگزار شد

کارگاه آموزش نرم افزار مدیریت منابع" EndNote"  با تدریس دکتر محمدرضا کارآموز راوری  عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک  برگزار شد.

دکتر محمدرضا کارآموز راوری  با بیان اینکه هدف ازاین کارگاه آموزش استفاده از نرم‌افزار مدیریت منابع EndNote بوده‌است افزود: نرم‌افزار EndNote به منظور مدیریت منابع الکترونیکی، دسته‌بندی هوشمند منابع و استفاده از آن در ارجاعات علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در کارگاه یادشده نحوه ساخت کتابخانه شخصی، دسته‌بندی و مدیریت منابع در آن، ارجاع به مدارک کتابخانه در دست‌نوشته‌ها و نحوه ساخت الگوهای دلخواه برای ارجاع، به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کارگاه مدیریت منابع با تدریس دکتر محمدرضا کارآموز راوری  27 آذر ماه و از ساعت 13 آغاز و تا ساعت 17:30 با حضور  28 نفر از دانشجویان و اعضای هیات علمی رشته‌های مختلف در سالن "H"مرکز همایش های دانشگاه  برگزار گردید.

٠٨:٢٩ - يکشنبه ٣ دی ١٣٩٦    /    عدد : ٢٨٠    /    تعداد نمایش : ٢٦٥٠