بازدید رئیس و مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری کرمان از پژوهش‌سرای آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان

دکتر محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان به همراهی دکتر علی فرحبخش، مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری، ضمن بازدید از پژوهش‌سرای آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان، پیشنهاد راه‌اندازی کانون شکوفایی و خلاقیت جهت حمایت از ایده‌های دانش‌آموزی را مطرح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از  پارک علم و فناوری کرمان، روز سه‌شنبه ۳۰ام فروردین ماه ۱۴۰۱، دکتر محمدرضا سپهوند رئیس پارک علم و فناوری کرمان، به همراهی دکتر علی فرحبخش مدیر مراکز رشد پارک ضمن سفر به شهرستان رفسنجان، از پژوهش‌سراس آموزش و پرورش این شهرستان بازدید کردند.

دکتر محمدرضا سپهوند در حاشیه این بازدید خاطرنشان کرد:« پارک علم و فناوری کرمان می‌تواند با همکاری آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان، اقدام به راه‌اندازی کانون‌های شکوفایی و خلاقیت کند. در این کانون‌ها ضمن حمایت مالی از ایده‌های دانش‌آموزان، زمینه رشد و تجاری‌سازی ایده‌ آن‌ها با مشاوره تخصصی در حوزه مشخص فراهم می‌شود تا با استقرار در مرکز رشد شهرستان رفسنجان، تجاری‌سازی و تولید انبوه آن انجام شود.»

در ادامه رئیس پارک علم و فناوری کرمان با حضور در آزمایشگاه‌ها و کلاس‌های این پژوهش‌سرا از استعدادها و نوآوری دانش‌آموزان این شهرستان استقبال کرد و گفت:« شهرستان رفسنجان دارای پتانسیل عظیمی از جوانان و نوجوانان توانمند و خلاق است که می‌توان با هدایت و آموزش درست‌ آن‌ها فرهنگ کارآفرینی را به درستی به آنان آموزش داد، تا بتوان اکوسیستم فناوری را در آینده تضمین کرده و اقلیم فناوری را سبزتر از همیشه کرد.»

لینک منبع خبر

١٢:٣٩ - يکشنبه ٤ ارديبهشت ١٤٠١    /    عدد : ٣١٦٤    /    تعداد نمایش : ٩١٧