رئیس کتابخانه و مركز اطلاع‌رسانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خبر داد؛

تعداد کتاب های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به 22 هزار و پانصد و هجده جلد رسید

رئیس کتابخانه و مركز اطلاع‌رسانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: با خرید ۲۰۰ جلد کتاب از سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران مجموع کتاب‌های دانشگاه به 22 هزار و پانصد و هجده جلد رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا حسن‌زاده گفت: به‌منظور تجهیز و بروز رساني منابع علمی کتابخانه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته قریب به 200 جلد کتاب فارسی و لاتین از سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران خریداری شد که از این تعداد بیش از 120 عنوان آن به زبان انگليسي و بقیه به زبان فارسی است.

وی افزود: هزينه خريد اين کتاب‌ها بالغ‌بر 400 ميليون تومان برآورد شد كه با موافقت رئیس دانشگاه و صرف مبلغ دويست ميليون تومان از محل اعتبارات دانشگاه و مبلغ دويست ميليون تومان از محل تخفيف نمايشگاه تهيه شدند.

دکتر حسن‌زاده خاطرنشان کرد: انتخاب اين کتاب‌ها بر اساس درخواست اعضای علمی و جمع‌بندی كارشناسان كتابخانه منطبق بر موضوعات مرتبط با رشته‌های تحصيلي موجود در دانشگاه و نظرات اعضای هیئت‌علمی و پس از بررسی لیست کتاب‌های ناشران صورت گرفت.

رئیس کتابخانه و مركز اطلاع‌رسانی دانشگاه بابیان اینکه تلاش شد با بروز رساني منابع علمي کتابخانه، اقدام مؤثری جهت فراهم آوردن هر چه بیشتر منابع تحقيقاتي موردنیاز دانشجويان و استادان دانشگاه صورت گیرد.

به گفته وی منابع مذکور پس از ثبت در سيستم امانات كتابخانه جهت استفاده در دسترس متقاضيان محترم قرار خواهد گرفت.

نمایشگاه کتاب تهران 21/2/1401 لغایت 2/3/1401 به‌صورت نمایشگاه حضوری و مجازی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه عناوین کتب خریداری‌شده جهت اطلاع به شرح ذیل است:

لیست کتاب‌های خریداری‌شده از سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران             دانلود فايل

١٣:٢٢ - شنبه ٢١ خرداد ١٤٠١    /    عدد : ٣٢٢٤    /    تعداد نمایش : ٩٧٧