حضور دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته در نمایشگاه الکامپ استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه "آپا" دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناروی پیشرفته در نمایشگاه الکامپ استان کرمان شرکت کرد.
نمایشگاه الکامپ استان کرمان 10 بهمن گشایش یافت و در این روز دکتر مسعود ترکزاده ماهانی رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان و هیات همراه از نمایشگاه الکامپ استان کرمان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری شرکت های حوزه فناوری اطلاعات مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمان در نمایشگاه الکامپ استان حضوری فعال داشتند.
شرکت های مهندسی فناوری سورنا، ره آورد پژوهش گستر، پژوهشگران همیار سیستم، مرکز تخصصی آپا دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، مرکز توانمندسازی و تسهیلگری کسب و کارهای نوپای فاوا واحد کرمان و رویداد تحلیل محتوای دیجیتال استان کرمان از سوی پارک علم و فناوری استان کرمان در این نمایشگاه شرکت کردند.
نمایشگاه الکامپ استان کرمان 13 بهمن ماه در مرکز نمایشگاه های کرمان در بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی به کار خود پایان داد.

٠٩:٣٣ - شنبه ١٤ بهمن ١٣٩٦    /    عدد : ٣٣٩    /    تعداد نمایش : ١٩٨٧