رئیس پارک علم و فناوری کرمان در دیدار رئیس دانشگاه ولی عصر رفسنجان مطرح کرد

هدایت یکپارچه منابع و ظرفیت‌های موجود در استان کرمان عامل تغییر اقلیم فناوری استان

با هدف ایجاد وحدت بیشتر در جامعه علمی و پژوهشی میان دانشگاه ولیعصر رفسنجان و پارک علم و فناوری کرمان، دکتر فرشید کی‌نیا میزبان دکتر رنجبر رئیس، معاون پژوهشی و مدیر مرکز رشد این دانشگاه بود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمان، صبح روز چهارشنبه بیستم مهر ۱۴۰۱، دکتر فرشید کی‌نیا رئیس پارک علم و فناوری میزبان دکتر رضا رنجبر کریمی رئیس، دکتر مرتضی جعفرپور معاون پژوهشی و دکتر حسین کاظمی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولیعصر رفسنجان بود.

در این دیدار دکتر رنجبر کریمی ضمن تبریک انتصاب، خاطرنشان کرد:« ما در دانشگاه ولیعصر رفسنجان، با دارا بودن مجوز پردیس علم و فناوری از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمایل به همکاری تحت عنوان نماینده‌ای از پارک علم و فناوری کرمان در شهرستان رفسنجان هستیم تا بتوانیم خدمات ارزنده‌ای در جهت توسعه اکوسیستم فناوری استان کرمان و به خصوص شهرستان رفسنجان ارائه دهیم.»

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان گفت:« متاسفانه در استان کرمان منابع و ظرفیت‌های بسیاری موجود است، اما به علت جزیره‌ای عمل کردن توان هدایت‌ آن‌ها به داخل چرخه استان کرمان را نداریم.»

در ادامه دکتر کی‌نیا رئیس پارک علم و فناوری کرمان ضمن تاکید بر منابع و پتانسیل‌های بالای استان کرمان گفت:« متاسفانه دستگاه‌های اجرایی و مراکز آموزشی و پژوهشی به صورت متحد در جهت هدایت این منابع ارزشمند بر نمی‌آیند و در صورتی که بتوان با یکدلی و حمایت همه‌جانبه تمامی دستگاه‌های اجرایی و مراکز آموزشی و پژوهشی منابع مالی و ظرفیت‌هایی موجود نظیر صنایع و معادن بزرگ استان را در چرخه اکوسیستم فناوری استان کرمان وارد کرد، می‌توان تغییر اقلیم فناوری استان و در نهایت ارتقا جایگاه استان در حوزه فناوری را قطعی دانست.»

رئیس پارک علم و فناوری کرمان در ادامه اظهار داشت:« پارک علم و فناوری کرمان به عنوان یک مجموعه خدمات دهنده به جامعه، همواره به دنبال تسهیل و تسریع امور مراجعه کنندگان خود بوده و در این راستا اقداماتی نظیر خریداری سامانه جدیدی را در برنامه خود دارد.»

در این دیدار طرفین بر همکاری‌های مداوم در حوزه فناوری و پژوهشی تاکید کردند.

١٢:٣١ - شنبه ٢٣ مهر ١٤٠١    /    عدد : ٣٤٠٨    /    تعداد نمایش : ١٠٦٥