آیین گرامیداشت دهه مبارک فجر چهارشنبه در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار می شود

آیین گرامیداشت دهه مبارک فجر چهارشنبه 18 بهمن در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آیین گرامیداشت دهه مبارک فجر چهارشنبه 18 بهمن از ساعت 10 صبح در سالن 300 نفره برگزار می گردد.

دکتر فاطمه السادات حسینی مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری کرمان در این مراسم به عنوان سخنران ویژه حضور دارد.

سخنرانی دکتر آروین رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته از دیگر برنامه های این مراسم اعلام شده است.

سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران امسال با شعار" سربلندی ملت ایران در پرتو جمهوری اسلامی، اقتدار همه­جانبه و اقتصاد مقاومتی" در حال برگزاری است.

از کارمندان، اعضای هیات علمی و دانشجویان جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

١٤:٠٥ - سه شنبه ١٧ بهمن ١٣٩٦    /    عدد : ٣٤٦    /    تعداد نمایش : ١٥٥١