در کنفرانس بین المللی شبکه های هوشمند انرژی؛

تجلیل از دکتر حمید لسانی استاد برجسته کرمانی صنعت برق کشور در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان

در اولین روز دوازدهمین کنفرانس بین المللی سه روزه شبکه های هوشمند انرژی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان از دکتر حمید لسانی پژوهشگر و استاد پیشکسوت دانشگاه تهران و پژهشگر برجسته صنعت برق توسط دکتر رشیدی رییس انجمن شبکه های هوشمند انرژی ایران تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان دکتر لسانی اهل کرمان و دارای 30 جلد کتاب و با چاپ بیش از 200 مقاله بین المللی در مجلات معتبر است که به عنوان مهمان ویژه در دوازدهمین کنفرانس بین المللی سه روزه شبکه های هوشمند انرژی شرکت نموده است.

لازم به ذکر است دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان دارای رتبه ششم در بین دانشگاههای صنعتی کشور با قریب 40 آزمایشگاه پیشرفته است.

کنفرانس بین المللی شبکه های هوشمند انرژی ۲۱ تا ۲۴ آذر در دانشگاه ؛ تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان درحال برگزاری است.

١٦:٢٧ - سه شنبه ٢٢ آذر ١٤٠١    /    عدد : ٣٥٨٤    /    تعداد نمایش : ١٠٠٥