بازدید دانش آموزان مدرسه بحرالعلوم کرمان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان

در ادامه ی سلسله بازدیدهای علمی، پژوهشی، صبح امروز یکشنبه 27 آذرماه 1401 دانش آموزان مقطع دوم مدرسه دخترانه بحرالعلوم کرمان از زیر ساختهای آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته در ابتدای این بازدید در سالن ۳۰۰ مرکز همایشهای دانشگاه، خانم دکتر بتول لشکری کارشناس پژوهشی دانشگاه به تشریح علم نانو و نقش آن در حوزه های مختلف و کاربردهای آن پرداخت.

دانش آموزان سپس از آزمایشگاههای دانشگاه دیدن کردند.

در آزمایشگاه بیوتکنولوژی مهندس مدرس کیا دانش آموزان را با فعالیتهای آزمایشگاه آشنا کرد و به سوالات آنها پاسخ داد.

شایان ذکر است با توجه به موفقیت های مهم پژوهشی اساتید، پژوهشگران و دانش جویان بازدیدها از دانشگاه افزایش یافته است.

کسب عنوان پژوهشگر برتر کشور؛ استاد سرآمد علمی کشور و انتخلب دو عضو هیات علمی در ارتباط با جامعه و صنعت

گوشه ای از موفقیت های دانشگاه است.

لازم به ذکر است هدف بازدیدهای میدانی دانش آموزان از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان آشنایی آنها با دستاوردهای محققان، تقویت روحیه خود باوری و امید به آینده دانش اموزان می باشد.

١٢:٠٠ - يکشنبه ٢٧ آذر ١٤٠١    /    عدد : ٣٥٩٦    /    تعداد نمایش : ٩٥٢