رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته اعلام کرد:

نتایج جشنواره ورزشی گرامیداشت دهه فجر

اداره تربیت بدنی، نتایج نهایی جشنواره ورزشی دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه را اعلام کرد.

محمد حسین ابراهیمی پور رئیس اداره تربیت بدنی درگفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهارداشت: یک دوره جشنواره ورزشی به مناسبت گرامیداشت دهه فجر، دردانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته کرمان برگزار گردید.

وی افزود: دررشته فوتبال گل کوچک مردان، تیم منتخب هایتک(الف) با بازی محمد رضا آرچین،صالح برقی، سامان امیری،فاضل بابایی ومنوچهر جوادی وند به سرپرستی آقای برقی به مقام اول دست یافتند.

ابراهیمی اضافه کرد: تیم هایتک (ب) با بازی محمد نوروزی، احمد برزکار، مختار دشتی، پوریا امید خدا ومعین رکنی  به سرپرستی محمد نوروزی مقام دوم این مسابقات را به خودشان اختصاص دادند.

رئیس اداره تربیت بدنی خاطرنشان کرد: در بخش دارت مردان، مجتبی محمد رجبی به مقام اول و در بخش زنان حمیده یزدی به مقام اول دست یافت و فریبا پودینه وهانیه نجاربه ترتیب به مقام‌های دوم وسوم رسیدند.

وی گفت: در بخش پنالتی بسکتبال زنان، هانیه نجار، معصومه زمانی مقام اول ودم را به ترتیب از آن خودشان کردند وحمیده یزدی و محدثه صفرزاده مشترکا به مقام سوم دست یافتند.

وی بیان کرد: دررشته والیبال زنان، چهار تیم دانشجویی حضورداشتندوتیم دانشجویان الف با بازی زینب زمانی، هانیه نجار، فرزانه کارگر ومعصومه زمانی به عنوان تیم برتر معرفی شدند.

١٤:٤٩ - يکشنبه ٦ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٣٦٦    /    تعداد نمایش : ٣٨٦٠