نماز جماعت و ضیافت افطار دانشجویان در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد

همزمان با شب بیست و بیست و پنجم ماه مبارک رمضان و پس از برگزاری نمازجماعت در جوار مرقد مطهر شهید گمنام ضیافت افطار دانشجویان با حضور دکتر محبی رئیس و دکتر فدائی نژاد معاون دانشجویی، فرهنگی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در بیست و پنجمین شب ماه مبارک و در فضایی معنوی  نماز جماعت به امامت حجت الاسلام پورجوپاری با حضور دانشجویان و جمعی از مسئولان دانشگاه در جوار تربت پاک و مطهر شهید گمنام در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته اقامه و در ادامه ضیافت افطار دانشجویان برگزار شد.

در این ضیافت که با حضور دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه، دکتر روح اله فدائی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی و روسای ادارت معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد جمعی از دانشجویان در فضایی صمیمی به گفتگو با مسئولان دانشگاه پرداختند.

برپایه این گزارش مراسم شبهای پرفیض قدر نیز با حضور دانشجویان در شب های نوزدهم، بیشت و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان در دانشگاه برگزار گردید.

٠٩:١٩ - يکشنبه ٢٧ فروردين ١٤٠٢    /    عدد : ٣٨٤١    /    تعداد نمایش : ٢٠٧٤