دردیدار فرمانده بسیج دانشجویی کرمان با دکتر محبی رئیس دانشگاه مطرح شد؛

فعالیت های بسیج دانشجویی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی توسعه می یابد

در دیدار فرمانده بسیج دانشجویی کرمان با رئیس و معاونان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بر ارتقا فعالیت ها و تعاملات بسیج دانشجویی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از رسانه بسیج دانشجویی هایتک در این جلسه که ۱۲ اردیبهشت با حضور دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه، دکتر طباطبایی فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان و معاونان دانشگاه، مسئولان فرهنگی بسیج و مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کرمان برگزار گردید بر لزوم حضور بسیج در عرصه های گوناگون علمی، فرهنگی و بصیرتی تاکید گردید.

در این نشست برگزاری اردوهای علمی برون استانی، کارگاه های کارآفرینی، مشاوره و ازدواج از جمله مواردی بود که مورد بحث و تبادل نظر  قرار گرفت.

همچنین راههای استفاده از ظرفیت های گوناگون علمی و فرهنگی بسیج دانشجویی و نیز مجموعه دانشگاه برای تحقق اهداف فرهنگی  بررسی شد.

زیارت مرقد مطهر شهید گمنام دانشگاه از دیگر برنامه هایی بود که با حضور فرماندهی محترم ناحیه بسیج

دانشجویی استان و مسئولین دانشگاه انجام گرفت.

٢٠:٤٧ - پنج شنبه ١٤ ارديبهشت ١٤٠٢    /    عدد : ٣٨٧٥    /    تعداد نمایش : ٧٥٨