معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه؛

روابط عمومی‌ها پیشتازان روایت پیشرفت هستند

معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه گفت: روابط عمومی‌ها پیشگامان روایت پیشرفت و تبیین دستاوردهای نظام هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته دکتر امین باقی زاده  در جمع کارشناسان روابط عمومی دانشگاه افزود: روابط عمومی ها با بیان خدمات، فعالیتها و دستاوردها، در معرفی دانشگاه و ظرفیت های علمی، پژوهشی و فناورانه  نقش مهمی دارند.

دکتر باقی زاده با اشاره به پیشرفت های علمی کشور خاطرنشان کرد: همت مضاعف، فعالیت های خلاقانه و مستمر در انعکاس موفقیتها باید سرلوحه کار روابط عمومی باشد.

معاون اداری و مالی دانشگاه گفت: اطلاع رسانی دستاوردهای علمی منجر به آگاهی مردم از خدمات و دستاوردها و امیدآفرینی در جامعه می شود.

دکتر باقی زاده در این جلسه از فعالیتهای نیروهای روابط عمومی دانشگاه در بخشهای مختلف تقدیر نمود.

١٣:٢٦ - شنبه ٢٠ خرداد ١٤٠٢    /    عدد : ٣٩٣٨    /    تعداد نمایش : ٨٥٩