رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي در بازديد از سراي دانشجويي برادران؛

زندگي خوابگاهي جزئي از خاطرات ماندگار دانشجويي است

رئيس دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته  از سراي دانشجويي برادران جهت بررسي و گفتگو با دانشجويان از خوابگاه دانشجويي برادران بازديد كرد.

دكتر حسين محبي ضمن بازديد از بخش هاي مختلف خوابگاه دانشجويي برادران  گفت: حل مشكلات دانشجويان خوابگاهي و مرتفع ساختن مشكلات آنان از دغدغه مسئولان و از اولويت هاي كاري اينجانب است.

رييس دانشگاه در اين بازديد كه همراه با گفتگو و پاسخ به درخواست هاي دانشجويان همراه بود زندگي خوابگاهي را جزيي از خاطرات ماندگار دانشجويي ياد كرد و افزود:  خاطرات اين دوران چه تلخ و شيرين به عنوان تجربه هاي مفيد زندگي همواره انسان را همراهي و رهنمون نموده و در ذهن ها همواره جاري مي ماند.

دكتر محبي همكاري، ارتباط ، همياري و تعامل بين دانشجويان ومسئولان خوابگاه را مهم ارزيابي كرد و براي  دانشجويان در امتحانات پايان ترم آرزوي موفقيت كرد.

٢٠:٥٥ - شنبه ٣ تير ١٤٠٢    /    عدد : ٣٩٨١    /    تعداد نمایش : ٨٣٥