جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان با حضور هیات رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و شورای صنفی دانشحویان در مرکز همایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این جلسه دکتر محمد جواد آروین، رییس دانشگاه به تشریح وضعیت دانشگاه در بخش های مختلف پرداخت.

دکتر آروین کسب رتبه بهره ورترین دانشگاه در بین دانشگاه های صنعتی کشور توسط دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته را حاصل تلاش اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانست و از همراهی و همکاری آنان تقدیر کرد.

وی با استقبال از برگزاری این نشست، خواستار مشارکت بیشتر و فعالانه دانشجویان در فعالیت های مختلف شد.

دکتر آروین بر پیگیری درخواست های دانشجویان و رسیدگی کارشناسی به آنها تاکید کرد.

در ادامه دانشجویان به بیان نظرات خود پرداختند.

دکتر محمد ماهانی معاون اداری و مالی، دکتر علیرضا عسکرزاده معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر داریوش افضلی معاون آموزشی و پژوهشی در این نشست نیز حضور داشتنند و به سوالات دانشجویان در حوزه کاری خود پاسخ دادند.

١٣:٥٠ - چهارشنبه ١٦ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٤٠٦    /    تعداد نمایش : ٦٧٢٢