امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای کرمان و دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه و ارتقاء سطح مهارت آموزی دانشجویان، دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان کرمان و دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تفاهم نامه‌ای را به امضا رساندند.

در جریان اولین کنسرسیوم اشتغال و مهارت، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان و دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با هدف توسعه همکاری‌های مشترک و تقویت بنیه علمی و عملی دانشجویان، تفاهم نامه‌ای را منعقد کردند.

این تفاهم نامه که در حضور مقامات و اساتید دو دانشگاه به امضا رسید، می‌تواند گامی مهم در جهت ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت مهارت‌های تخصصی دانشجویان باشد.

انتظار می‌رود که این همکاری منجر به ارتقاء سطح دانش و مهارت دانشجویان و همچنین ایجاد ارتباط موثرتر بین دانشگاه و صنعت گردد.

١٢:٣٢ - يکشنبه ٦ خرداد ١٤٠٣    /    عدد : ٤٧٨٥    /    تعداد نمایش : ٢٢٢٩