چاپ        ارسال به دوست

رئیس انجمن شرکتهای دانش بنیان استان کرمان

فعالیت شرکت های دانش بنیان راه را برای تحقق رونق تولید باز می کند

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فنالوری استان کرمان به نقل از ایرنا، رئیس انجمن شرکت های دانش بنیان استان کرمان گفت: تجربه نشان داده که هیچگاه نمی توان با تکیه بر منابع طبیعی و خرید تجهیزات پیشرفته به تولید با رشد پیوسته رسید و در واقع رونق تولید معطوف به تولید بومی و دانش بنیان است که با توانمندی های داخلی و استفاده از نوآوری های داخلی ایجاد شده باشد.
عماد جمعه زاده افزود: تولیدی که برپایه نوآوری و کسب دانش فنی بنانهاده شده با تحقیق و توسعه در حال رشد و تغییر است و وجود چنین روندی بدلیل کسب تکنولوژی باعث ایجاد ارزش افزوده بسیار شده که در نهایت می تواند موجب رونق اقتصادی شود.
وی تصریح کرد: در چند سال اخیر شرکت‌های دانش بنیان به یکی از جریان های اصلی تولید و اشتغال تبدیل شده اند و توانسته اند جای خود را در اقتصاد باز کنند و امروز با داشتن بیش از چهار هزار شرکت دانش‌بنیان بیش از هر زمان دیگری اقتصاد روی آن‌ها حساب باز کرده است.
رئیس انجمن شرکت های دانش بنیان استان کرمان تاکید کرد: این شرکتها با توجه به ماهیت خصوصی و جذب و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و قشر تحصیلکرده جامعه از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان به یکی از قوی ترین ابزارهای رشد پایدار و افزایش تولید که همان دانش و نوآوری است مجهز هستند و در واقع با نوآوری امکان افزایش ارزش محصول و افزایش سهم بازار از طریق بهبود کیفیت و استفاده بهینه از منابع رقم می خورد که در نهایت باعث دستیابی به رشد اقتصادی بالاتر خواهد شد.
جمعه زاده تاکید کرد: تعداد قابل توجه نیروی انسانی جوان و خلاق در این شرکتها به مثابه ارزنده ترین سرمایه کشور، راه را برای تحقق شعار امسال مبتنی بر رونق تولید هموار می‌کند.
وی گفت: شرکت‌های دانش بنیان با محوریت ارایه خدمات در حوزه اقتصاد، موتور محرک رونق تولید هستند و باید از ظرفیت آن‌ها نهایت بهره برداری متناسب با نامگذاری سال صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان پیشرو صنعت دانش فراز با اشاره به نقش آفرینی مثبت شرکت های دانش بنیان در سالهای اخیر در رونق تولید تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به چهار هزار ۳۲۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد و در سال گذشته نزدیک به ۵۰۰ هزار میلیارد ریال از محل فعالیت های اقتصادی آنها درآمد حاصل شده است. 
وی افزود: سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون دلار صادرات محصولات دانش بنیان در کشور وجود دارد که هنوز پتانسیل رشد بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد. 
جمعه زاده بیان کرد: با توجه به نوع فعالیت علمی و اقتصادی اینگونه شرکتها، تقریبا بیش از ۶۰ درصد نیروی انسانی آنها از فارغ التحصیلان دانشگاهی می باشد که همین امر باعث می شود که توسعه شرکت های دانش بنیان باعث کاهش نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان استان کرمان افزود: با توجه به وجود مراکز دانشگاهی و مراکز رشد مختلف و همچنین پتانسیل استان هنوز از لحاظ تعداد شرکت های دانش بنیان استان به جایگاه خود نرسیده است و هنوز بستر های رشد شرکت های فناور در استان تکمیل نشده است. 
رئیس انجمن شرکت های دانش بنیان استان کرمان گفت: به منظور رشد و توسعه شرکت های فناور نیاز به بسترسازی و وجود اکوسیستم فناوری و نوآوری در استان وجود دارد که در این اکوسیستم تمامی عناصر از قبیل دانشگاه ها، پارک علم و فناوری، مراکز مهارت آموزی و سایر نهاد های مرتبط وظیفه خود را بخوبی انجام دهند.


٠٨:١٩ - دوشنبه ٩ ارديبهشت ١٣٩٨    /    عدد : ١٤١٢    /    تعداد نمایش : ١٣٣٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج