چاپ        ارسال به دوست

آئین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، بصورت حضوری و برخط برگزار شد.

آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، روز گذشته با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری و برخط، در مرکز همایش‌های دانشگاه برگزار ‌شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محبی در ابتدا این آئین ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری یه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان، داشتن ویژگی‌های منحصر به فرد و برخورداری از حضوراعضای هیئت‌علمی جوان و متخصص در دانشگاه را در ارتقاء جایگاه آن از نظر پژوهش در سطوح ملی حائز اهمیت دانست و اظهار امیدواری کرد با ایجاد بستر مناسب و استفاده از پتانسیل‌های بالقوه دانشگاه، و تلاش جامعه دانشگاهی در آینده ای نزدیک بتوان جایگاه این دانشگاه را در سطح بین المللی ارتقاء بخشید.

وی در ادامه با اشاره به ساختار تشکیلاتی دانشگاه، که شامل سه حوزه آموزش، پژوهش و فناوری است، تاکید کرد: مشارکت‌دادن دانشجویان با توان علمی بالا و صاحب ایده در انجام طرح‌های تحقیقاتی در راستای تجاری‌سازی محصولات طرح ها و پروژه‌ها موثر خواهد بود.

دکتر محبی، موفقیت دکتر امین باقی زاده و دکتر احسان نوروزی به ترتیب درکسب عناوین پژوهشگر و فناور برتر جشنواره پژوهش و فناوری استان کرمان را تبریک گفت و برای ایشان از درگاه ایزد منان آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.

درادامه سخنان دکتر محبی، دکتر امین باقی زاده سرپرست پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی درتشریح ساختار دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، وجود پتانسیل‌های بالقوه و ویژگی‌های منحصر به فرد این مجموعه را درگسترش مرزهای دانش و توسعه فناوری‌های نوین حائز اهمیت برشمرد.

سرپرست پژوهشگاه اعلام کرد: پیگیری افزایش اعتبارات پژوهشی، حمایت از هسته‌های پژوهشی و پروژه‌های هدفمند و برنامه محور، تخصیص اعتبار از شبکه آزمایشگاهی کشور(شاعا)، بروز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین بازنگری آئین‌نامه‌ها در راستای هدفمند‌نمودن آنها دردستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: طی توافقات به عمل‌آمده با پارک علم و فناوری بزودی آئین‌نامه گرنت‌ فناوری با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای توسعه اعتبارات فناوری تدوین خواهد شد.

وی با تاکید این مطلب که پژوهش بایستی پیرامون محورهای مختلف صورت پذیرد، و تولید مقالات و ثبت اختراعات در راستای توسعه فناوری هدایت شود، خاطر نشان کرد: با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید محصول رقابتی خواهیم توانست در بحث صادرات نیزحضور فعال داشته باشیم.

ارائه گزارش نحوه انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه از دیگر مواردی بود که توسط دکتر باقی‌زاده در این مراسم مطرح شد.

دکتر مسعود ترکزاده رئیس پارک علم و فناوری دیگر سخنران این آئین، با اشاره به تاریخچه پارک علم و فناوری کرمان، در تشریح اکوسیستم فناوری خاطر نشان کرد: این اکوسیستم زمانی موفق خواهد بود که ضمن حفظ ماهیت مجزای فناوری و پژوهش، بایستی آنها را درکنار هم نیز در نظر گرفت.

وی توجه به زیر ساختها را در گسترش اکوسیستم فناوری و کارآفرینی حائز اهمیت دانست.

رئیس پارک علم و فناوری درپایان ایجاد هسته‌های پژوهش و همچنین تاسیس مراکز نوآوری را در راستای گسترش فناوری و کارآفرنی و عدم وابستگی به منابع مالی دولتی توصیه نمود. 

در پایان مراسم از دکتر مهدی هنرمند به ترتیب در گروه علوم پایه به عنوان پژوهشگر برتر در سطح دانشگاه و از دکتر الهه مصدق و دکتر علی فرحبخش به عنوان فناور برتر در سطح دانشگاه و از دکتر هادی بیت الهی، دکتر علیرضا عسکرزاده، دکتر فهیمه شجاعی، دکترزهرا حسنی، دکتر محسن شیخ حسینی، دکتر مهدی  یوسفیان، دکتر علی نگارستانی، دکتر  وحید توفیق، دکتر  هادی ابراهیمی فر، دکتر  روح الله فدایی  نژاد به عنوان پژوهشگر برتر در سطح دانشکده ها و پژوهشکده ها و دکتر مجتبی ملک نژاد به عنوان پژوهشگر برتر غیر هیات علمی و همچنین نرگس مسلمینی، علی یظهری کرمانی، غلامرضا معمارزاده، آسیه عباسی، علی اشرف باقری، عاطفه تقوی، فریبا آذر پیرا، مینا میرحسینی، الهام دهقان، نازیلا غریبی به عنوان دانشجوی پژوهشگر برگزیده با اهدای لوح و هدایای نفیس تقدیر شد.

 

 


١٠:٠٥ - يکشنبه ٣٠ آذر ١٣٩٩    /    عدد : ٢٤١٠    /    تعداد نمایش : ٤٨١١


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج