چاپ        ارسال به دوست

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در آئین افتتاحیه اولین همایش آموزش و پژوهش در شهرداری‌های استان کرمان، تاکید کرد:

ایجاد شهر هوشمند با ارتباطات علمی دانشگاهها و شهرداری‌ها محقق می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آئین افتتاحیه اولین همایش آموزش و پژوهش در شهرداری‌های استان کرمان پیش از ظهر امروز با حضوررئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، شهردار کرمان، رئیس شورای اسلامی شهر کرمان معاون برنامه‌ریزی شهرداری کرمان و شهرداران مناطق مختلف کرمان، پیش از ظهر امروز به‌صورت برخط، به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد.

دکتر محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، در ابتدای سخنانش ضمن ابراز خرسندی در خصوص برگزاری اولین همایش آموزش و پژوهش در شهرداری‌های استان کرمان: اظهار داشت: این ارتباطات علمی بین دانشگاه‌ها و نهادهای اجرایی به‌ویژه شهرداری‌ها در حل مسائل و مشکلات تأثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات علمی باعث رویکرد علمی مدیریت‌ها خواهد شد. خاطرنشان کرد: این امر کاهش هزینه‌ها و ارتقاء سطح بهره‌وری را در بر خواهد داشت.

دکتر محبی عنوان کرد: در دنیای امروزی ایجاد شهر هوشمند ضرورت پیداکرده و تأکید کرد: با نگاه و رویکرد علمی به مدیریت‌های شهری می‌توان به این مهم دست‌یافت.

رئیس دانشگاه با تأکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی بایستی به مدد ارتباطات علمی با دانشگاه‌ها در راستای بهره‌گیری از پژوهش و فناوری در امور مربوطه گام بردارند اذعان داشت: دانشگاه‌ها نیز جهت کاربردی نمودن پژوهش‌ها و تحقیقات خود از طریق مشارکت با بخش‌های اجرایی و صنعتی اقدام نمایند.

دکتر محمدعلی باقر زاده دبیر اجرایی همایش دیگر سخنران این همایش عنوان کرد: بدون شک رویکرد علمی در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری شده و مانع از اتلاف سرمایه عمومی می‌شود و باعث خواهد شد؛ پژوهش در شهرداری جایگاه خود را پیداکرده و تصریح کرد: بایستی یک ساختار واحد برای امور پژوهش در نظر گرفته شود تا سازمان‌ها و واحدهای شهرداری بتوانند برای رفع معضلات و مشکلات خود از روش‌های علمی بهره بگیرند.

وی در ادامه افزود: یکی از راه‌ها برای تحقق این هدف، برنامه‌ریزی شهرداری‌ها برای برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی با موضوع تخصصی حوزه شهرداری‌ها بوده؛ و خاطرنشان کرد: برگزاری چنین رویدادهایی موجب تعامل متخصصین دانشگاهی و مدیران و تصمیم‌گیرندگان حوزه شهری خواهد شد.

به گفته دکتر باقر زاده، همایش آموزش و پژوهش شهرداری‌های استان کرمان با حمایت و مشارکت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و شهرداری کرمان برای اولین دوره از شهریورماه سال جاری شروع به فعالیت نموده و علی‌رغم محدودیت زمانی در خصوص اطلاع‌رسانی، تبلیغات و دریافت آثار و مقالات، نتایج قابل‌توجهی از دریافت آثار و مقالات پژوهشی به دست آمد؛ و همچنین بحران بیماری کووید 19 نیز محدودیتی دیگر در اجرای این همایش بود که درنهایت موجب برگزاری آن به‌صورت برخط شد.

دبیر اجرائی همایش اظهار داشت این همایش بر اساس ساختار سازمانی و عناوین مختلف خدمات و عملکرد شهرداری‌های استان پیرامون 8 محور: عمران و امور زیربنایی، حمل‌ونقل و ترافیک، خدمات شهر و محیط‌زیست، ایمنی و بحران، شهرسازی و معماری، فرهنگی و اجتماعی، حقوق و حاکمیت شهری، مدیریت منابع انسانی، مالی و اقتصادی، با توجه به ساختار سازمانی و عناوین مختلف خدمات و عملکرد شهرداری‌های استان برگزار شد.

طبق اعلام دکتر باقر زاده، از 274 ا مقاله دریافت شده توسط دبیرخانه همایش، 193 مقاله پذیرش‌شده و نهایتاً 16 مقاله بر اساس اجماع نظر داوران به‌عنوان مقالات برتر همایش پذیرفته گردید؛ و همچنین در بخش آثار پژوهشی نیز 96 اثر به دبیرخانه ارسال گردید که 72 اثر توسط کمیته علمی و داوران همایش مور پذیرش قرار گرفت و 16 اثر به‌عنوان 16 برگزیده انتخاب شد.

دبیر اجرایی همایش از برگزاری 16 کارگاه آموزشی در حاشیه این همایش طی روزهای 15 و 16 بهمن‌ماه به‌صورت برخط خبر داد.

 


١٣:٢٥ - سه شنبه ١٤ بهمن ١٣٩٩    /    عدد : ٢٤٨٩    /    تعداد نمایش : ١٧٨٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج