چاپ        ارسال به دوست

به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته؛

چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران به‌صورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آئین افتتاح چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و رئیس انجمن دیرینه‌شناسی ایران و جمعی از متخصصین و اندیشمندان حوزه دیرینه‌شناسی و فسیل‌شناسی، به میزبانی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به‌صورت برخط برگزار شد.

دکتر امین باقی زاده رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، در آئین افتتاح چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران ضمن عرض تسلیت فرارسیدن سالروز وفات بانوی کریمه اهل‌بیت «حضرت فاطمه معصومه (س)» و خوشامدگویی به شرکت‌کنندگان در همایش به تشریح مأموریت و ساختار منحصربه‌فرد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته پرداخت و اظهار داشت: این مجموعه ازلحاظ ساختاری در سه حوزه آموزش، پژوهش و فناوری فعالیت می نماید.

وی افزود: حوزه آموزشی دانشگاه در قالب5 دانشکده در حوزه های علوم و فناوری‌های نوین، شیمی و مهندسی شیمی، مهندسی عمران و نقشه برداری، مهندسی برق وکامپیوتر و مهندسی مکانیک و مواد، ، درامر تربیت دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی، فعالیت دارد.

دکتر باقی زاده اذعان داشت: پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی با داشتن پژوهشکده‌های علوم محیطی، فوتونیک، مواد، انرژی و فناوری اطلاعات و کامپیوتر و دارا بودن آزمایشگاه‌های تخصصی در امر پژوهش بازوی توانمندی  برای مجموعه محسوب می‌شود.

رئیس پژوهشگاه در ادامه تأکید کرد: پارک علم و فناوری نیز در کنار دو حوزه آموزش و پژوهش نقش بسزایی در امر تولیدفناوری و تبدیل علم به ثروت دارد.

وی ابراز امیدواری کرد این همایش که حاصل هم‌فکری متخصصان دیرینه‌شناسی و فسیل‌شناسی است بتواند زمینه را برای رفع موانع اساسی موجود در این حوزه میسر نماید

دکتر باقی ازده  در پایان گفت: « در اینجا از تلاش‌های همه دست‌اندرکاران این همایش و همچنین حمایت‌های بی دریغ جناب آقای دکتر حسین محبی رئیس محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و جناب آقای دکتر عباس قادری رئیس محترم انجمن دیرینه‌شناسی ایران، قدردانی می کنم.»

در ادامه این آئین دکتر حامد عامری دبیر علمی همایش اظهار داشت: پس از اخذ مجوزهای لازم ، دبیرخانه همایش با ارائه فراخوان و راه‌اندازی وب‌سایت و سامانه ثبت‌نام و دریافت مقالات از اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز به کار کردو با اتمام فرصت ارسال مقالات، 68 مقاله توسط دبیرخانه همایش دریافت و در فرایند داوری قرارگرفت و هر مقاله توسط حداقل دو داور ارزیابی و داوری گردید و نهایتا پس از بررسی نهایی نتایج، توسط کمیته علمی همایش، 46 مقاله مورد پذیرش قرارگرفت.

دبیر علمی چهاردهمین همایش ملی انجمن دیرینه‌شناسی ایران اضافه کرد: از این تعداد 31 عنوان مقاله به‌صورت ارائه شفاهی و 15 مقاله به‌ صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده؛ این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC، نمایه شده است.

دکتر عامری از ارائه چهار سخنرانی کلیدی:با عنوان« مروری بر اسکافوپودهای فسیل شده از ادوار گذشته در ایران با تاکید بر اسکافوپودهای میوسن برش دوازده امام، زاگرس (اردل بختیاری) توسط پروفسور  مهدی یزدی عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان  ، « یافته های جدید از تنوع زیستی اردویسین در منطقه البرز توسط  دکتر منصوره قبادی پور عضو هیات علمی دانشگاه گلستان، «مرز دونین میانی و پسین در ایران مرکزی توسط دکتر حسین غلامعلیان عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان، « مقایسه رخداد بی هوازی اقیانوسی OAE1a در حوضه های رسوبی کپه داغ و زاگرس توسط دکتر اعظم ماهانی پور عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در این همایش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در حاشیه این همایش از کتاب زمین شناسی تاریخی تالیف دکتر حسین غلامعلیان از انتشارات جهاد دانشگاهی هرمزگان  توسط هیات داوران به عنوان کتاب سال انجمن دیرینه شناسی  رونمایی شد.


١٤:٢١ - جمعه ٢٨ آبان ١٤٠٠    /    عدد : ٢٨٥٣    /    تعداد نمایش : ١٣٨٩


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج