چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صتعتی و فناوری پیشرفته؛

توجه به امنیت سایبری، مسئولیت اجتماعی و وظیفه همگانی است

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در آیین گشایش همایش "امنیت سایبری؛ تهدیدها و راهکارها" بابیان اینکه توجه به امنیت سایبری، مسئولیت اجتماعی و وظیفه همگانی است افزود: امنیت سایبری برای کشور، قدرت و اقتدار به ارمغان می آورد و از مولفه های اصلی قدرت در جهان امروز و بویژه قدرت نرم به شمار می رود.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محبی حفظ امنیت سایبری را از چالش های مهم دنیای مدرن برشمرد و اظهار داشت:

تهدیدات سایبری دانش پایه است و بر اساس فناوری شکل می گیرد و قطعا یکی از پایگاه ها و مراکزی که می تواند در این زمینه به کشور کمک نماید دانشگاه ها و مراکز علمی کشور هستند.

وی تصریح کرد: دانشگاه ها باید در حوزه تئوری، الگویی، پدافندی و شناسایی فناوری های پیشرو در این حوزه و برای مقابله با این تهدیدات به امنیت پایدار کشور کمک نمایند.

یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از حملات سایبری و تقویت امنیت سایبری؛ آموزش های مداوم، کاربردی و بروز است.

دکتر محبی گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با داشتن استادان مجرب، نخبه و جوان و فعالیت مرکز آپا در مسیر امنیت سایبری، ارائه آموزش ها و فعالیت های پژوهشی و انجام طرح های مشترک با دستگاه های مختلف آماده همکاری است و بستر اصلی همکاری ها محسوب می شود.

وی خاطر نشان کرد: مرکز آپا آمادگی دارد همه نیروها و دستگاهای مرتبط با امنیت سایبری را در کنار هم قرار دهد و با همگرایی و تجمیع تخصص ها و امکانات، استان کرمان در زمینه امنیت سایبری به استانی نمونه و الگو تبدیل شود.

دکتر محبی با بیان اینکه امنیت سایبر نیاز به متقاعد سازی عمومی هم دارد تا از برنامه های امنیت سایبر استقبال بیشتری شود افزود: این امر موجب حساسیت بیشتر افراد در سطوح شخصی، اداری، سازمانی می شود تا به دنبال پروتکل های امنیت سایبر باشند.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: برای مقابله با حملات سایبری باید قوانین  سخت گیرانه ای هم وضع شود تا هزینه فعالیت های مخرب بالا رود.

وی افزود: فضای سایبر، امکانات وسیعی دارد و در کنار مزایای بسیاری که دارد و جهان را به دهکده ای تبدیل کرده است با مشکلات و چالش هایی نیز همراه است. چالش هایی که صرفا محدود به فضای داخلی نیست و ابعاد بین المللی نیز پیدا کرده است. 

امروز سرمایه‌گذاری کردن در امنیت زیر ساخت ها موجب  افزایش بهره وری و کارایی در بخش های اداری، صنعتی و تولید پایدار  در کشور است و کوچکترین عدم توجه و هوشیاری، پایداری فرآیندها و توسعه‌کاری و تدام آن را با مشکلات جدی روبرو خواهد کرد.

دکتر محبی با معرفی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و دستاوردهای آن به عنوان تنها دانشگاه تحصیلات تکمیلی فنی و صنعتی کشور و فعالیت مرکز آپا بر همکاری دانشگاه، پژوهشگاه و پارک علم و فناوری در حوزه امنیت سایبری تاکید کرد و اعصای هیات علمی جوان و نخبه را از سرمایه های مهم دانشگاه برشمرد.

همایش امنیت سایبری؛ تهدیدها و راهکارها صبح اول آبان با حضور مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات استان کرمان در مرکز همایش های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آغاز به کار کرد و تا سوم آبان با برگزاری کارگاه های تخصصی ادامه دارد.

همچنین شرکت کنندگان از مرکز آپا (آگاهی، پشتیبانی، امنیت) بازدید و در این بازدید دکتر فرهاد راهداری رئیس مرکز آپا و مهدی حسن نژاد رنجبر کارشناس آپا گزارشی از عملکرد و فعالیت های آپا ارائه کردند.

 

 


١٢:٢٠ - يکشنبه ١ آبان ١٤٠١    /    عدد : ٣٤٣٢    /    تعداد نمایش : ١٢٤٠


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج