به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه، کارگاه آموزشی پیشگیری از پوکی استخوان ویژه بانوان برگزار شد.
این کارگاه با حضور جمعی از اساتید، یاوران علمی و دانشجویان برگزار شد و در آن به بررسی عوامل بروز پوکی استخوان، نقش سبک زندگی و ژنتیک، راههای تشخیص و درمان آن و رژیم درمانی در پیشگیری و درمان این بیماری پرداخته شد.
در این جلسه، فاطمه آزادی، مدرس دانشگاه، با بیان علل تغذیهای مؤثر در پوکی استخوان، علائم و عوارض این بیماری، رژیم غذایی مناسب در پیشگیری و درمان آن را تشریح کرد و در پایان به سوالات حضار پاسخ داد.
سناسنجری مشاور تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه و سازمان نظام پزشکی، ضمن بررسی آخرین مقالات منتشرشده در رابطه با تغذیه، سبک زندگی و پوکی استخوان، اظهارداشت: سرانه مصرف لبنیات در ایران به ازای هر نفر در سال ۴۰-۵۰ کیلوگرم است، در حالی که سرانه مصرف جهانی آن حدود ۱۸۰ کیلوگرم میباشد.
وی همچنین نکاتی در رابطه با سایر عوامل محیطی مؤثر در بروز پوکی استخوان بیان کرد.
دکترالهام رضوان نژاد، مشاور رئیس دانشگاه در حوزه امور بانوان و خانواده، ضمن تشکر از مدرسین و شرکت کنندگاه گفت: بنا بر اهمیت و نقش سلامت زنان در سلامت و نشاط جامعه، با افزایش سطح آگاهی بانوان میتوانیم از بروز بیماریهای مزمنی همچون پوکی استخوان پیشگیری کنیم.
