چاپ        ارسال به دوست

دکترمحبی عنوان کرد:

نظارت و ارزیابی، باعث رشدوارتقاء دانشگاه در زمینه آموزش، پژوهش وفناوری می شود.


دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته در نشست مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه‌های استان ضمن خیرمقدم گرم به مدعوین، بر اهمیت ادامه همکاری‌های مستمر و مؤثر در این زمینه تأکید کرد و اظهار داشت: ارزیابی و نظارت، فصلی مهم در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور و استان است.

 وی به مزایا و توانمندی‌های دانشگاه اشاره کرد و گفت: ارزیابی‌های مستمر درون دانشگاهی و ارزیابی از بیرون، زحمات همکاران را نمایان می‌کندوهمچنین دانشجویان این دانشگاه از بهترین‌ها هستند و کارهای بزرگی انجام می‌دهند.

رئیس دانشگاه اضافه کرد: در این مدت، توانستیم با تلاش‌های جمعی، کارهای بسیاری را به انجام برسانیم و رشد دانشگاه را به طور قابل ملاحظه‌ای پیش ببریم وتلاش‌های مستمر برای جذب شهید گمنام و بهره‌برداری از برکات معنوی آن نیز از دیگر اقدامات مهم بوده است.

وی با اشاره به رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۳، تصریح کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان ازكشور ايران در مجموع  ۶۹ دانشگاه(وزارت علوم و وزارت بهداشت) در رتبه بندي ISC ۲۰۲۳  قرار گرفته‌اند كه از بين اين ۶۹ دانشگاه، ۱۱ دانشگاه صنعتي مي‌باشد، از جمله دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته.  همچنين این دانشگاه در شاخص آموزش دربين دانشگاه‌هاي  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در جايگاه دوم  و در بين دانشگاه‌هاي وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشكي و  وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در جايگاه هفتم قرارگرفت.

وی اظهار داشت: این موفقیت‌ها نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه اعضای هیئت علمی و دانشجویان است. با توجه به تأسیس پارک جدید فناوری استان کرمان، روند رشد علم و فناوری دانشگاه به طور پیوسته ادامه دارد.

دکتر قاسم محمدی نژاد، عضو کارگروه نظارت پژوهشی وزارت علوم و نایب رئیس شورای نظارت استان، با اشاره به وضعیت آموزش عالی استان، فعالیت 2 پژوهشگاه علوم تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی و پژوهشگاه افضلی پور در دانشگاه شهید باهنر را از ویژگی‌های منحصر به فرد آموزش عالی درکرمان دانست.

وی تصریح کرد: توجه به گسترش در جهت توسعه کیفی دانشگاه‌ها و انجام مطالعات آسیب‌شناسی ضروری است.

دکتر مهدی نقی زاده، دبیر هیئت استانی نظارت، تصریح کرد:هدف نهایی نظارت، رسیدن به کیفیت است و تعامل بین دانشگاه‌ها و اشتراک تجربیات موفق، عامل محرک توسعه کیفی دانشگاه‌ها می‌باشد.

 وی افزود: آسیب‌شناسی برای پیشرفت مجموعه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر علی ضیاء الدینی معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه‌های استان کرمان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته را از سرآمدان دانشگاهی استان وکشور دانست وضمن بیان برخی مناسبات نظارتی نیم دهه‌ی اخیر این دانشگاه با مدیریت نظارت دانشگاهی استان ابرازامیدواری کرد که  بازدید اخیر فصلی نو در مناسبات نظارتی در استان بگشاید.

در این نشست، مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه‌های استان را دکتر علی ضیاء الدینی معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه‌های استان کرمان، دکتر محمد آبادی عضو شبکه نظارتی استان و مدیر پژوهشی دانشگاه شهید باهنر، دکترمحسن کشاورز عضو شبکه نظارتی استان و رئیس مرکز آموزش عالی شهرستان راور، دکتراحسان فدایی عضو شبکه نظارتی استان وعضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر، دکترصادق کریمی عضو شبکه نظارتی استان و مدیر گروه برنامه ریزی، عبدالرضا آب‌بر عضو شبکه نظارتی استان و سرکارخانم حری عضوشبکه نظارتی استان  و کارشناس آموزش همراهی کردند.


این گزارش به خوبی تلاش‌ها و دستاوردهای ارزشمند دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان را نشان می‌دهد و امید است که با تداوم این ارزیابی‌ها و تعاملات، مسیر رشد و توسعه علمی و فناوری در استان کرمان همچنان ادامه یابد.



 

 


١٢:٥٧ - شنبه ٤ اسفند ١٤٠٣    /    عدد : ٥١٥٩    /    تعداد نمایش : ٣٧٢


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج